Klantenservice

De Droogmakerij 29H, 1851LX, Heiloo, The Netherlands

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
Van 9:00 -17:00

+31 (0)72 533 59 00

info@lenouveauchef.com

Contact Duitsland

Wir sprechen Deutsch
T: +31 (0)72 533 5900
info@lenouveauchef.de

Contact Frankrijk

Le Nouveau Chef France SARL
T:+33 (0)1 85 39 08 50
contact@lenouveauchef.fr

 

Contact Zwitserland

Schwob A.G.
T: +41 34 428 11 11
contact@schwob.ch

 

Contact Oostenrijk

Wallner Fashion & Service
T: +43 (0)676 951 7130
wallner.h@gmx.at

 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Op het moment dat de bestelling/betaling is voltooid word er een e-mailbevestiging gestuurd, gewoonlijk binnen enkele minuten. Controleer of alle details correct zijn. Wanneer er geen mail wordt ontvangen neem dan na 24 uur contact met ons op.

Bestellingen worden afgehandeld door Sendcloud/DPD. Binnen de EU duurt een levering tussen de 3 – 9 werkdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij DPD. Wanneer er vertraging optreedt door ons toedoen wordt hierover naar de relatie gecommuniceerd.

We proberen om alle bestelling tussen de 1-2 werkdagen te versturen (indien op voorraad). Wanneer bestellingen verstuurd zijn ontvangt u een e-mail van Sendcloud/DPD met daarin het track- & tracenummer (indien het e-mailadres juist is ingevuld).

Tot het moment dat de order is ingepakt en opgestuurd vanuit ons magazijn kan een bestelling geannuleerd en/of gewijzigd worden. Dit kan worden gedaan door een email te sturen naar orders@lenouveauchef.com (bereikbaar tijdens normale kantooruren). Stuur ons de volledige naam, ordernummer en de reden voor het annuleren toevoegen. We zullen een ontvangstbevestiging sturen van het verzoek of de bestelling aanpassen en/of het bedrag crediteren.

Indien de bestelling reeds is verstuurd kan deze vanzelfsprekend geretourneerd worden, in overeenstemming met ons retourbeleid zoals verderop in de FAQ wordt beschreven.

Indien je ontevreden bent met een aankoop van www.lenouveauchef.com mag het product worden teruggestuurd tot 14 dagen (vanaf het moment dat de bestelling is afgeleverd) en wordt de actie uitgevoerd die gewenst is. We behouden ons het recht om redelijke waarde aftrekkingen van het creditbedrag te doen vanwege gebruik en of beschadigingen aan het product of verpakking. Producten mogen niet zijn gebruikt of voorzien zijn van een personalisering (specials, borduring en/of bedrukking). Bij een retour/omruiling dient het retoursformulier te worden ingevuld, deze wordt meegeleverd bij een levering. Wanneer deze ontbreekt neem dan contact met ons op. Het totaal aan bezorgkosten wordt terugbetaald indien de complete bestelling wordt geannuleerd en wij de goederen in ongebruikte staat ontvangen.

Retouren/omruilingen die binnen 14 dagen worden teruggestuurd naar Le Nouveau Chef worden gemiddeld binnen 1 tot 2 weken verwerkt. Crediteringen worden enkel gedaan wanneer wij de juiste bankgegevens hebben ontvangen en de retour voldoet aan de eisen zoals hierboven beschreven.

Een klacht over een levering/product kunt u aan ons doorgeven via href="mailto:office@lenouveauchef.com">office@lenouveauchef.com of het contactformulier op deze pagina. Omschrijf de klacht en voeg eventueel een foto toe. Om het proces te versnellen vragen wij het ordernummer en de adresgegevens van de bestelling toe te voegen van de bestelling. Stuur het product retour indien wij hier om vragen, zodat wij de klacht kunnen onderzoeken en beoordelen of wij aansprakelijk zijn voor de klacht/ het gebrek.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bestand toevoegen

[recaptcha size:compact]