FAQ Studenten

Er zijn verschillende extra pasdagen in de zomer om je kleding te passen, zorg ervoor dat je op één van de pasdagen bent geweest voordat je je kleding besteld! (Dit wordt door een beperkt aantal scholen aangeboden)

    • 20-8 Extra pasdag Scalda Middelburg

Daarnaast zijn alle studenten welkom in onze showroom om te komen doorpassen, elke Donderdagmiddag tot 1 oktober 2019 tussen 14:00 en 16:00. Dit is qua locatie handig voor studenten van het ROC van Amsterdam, MBO Hilversum en het Horizon College, voor deze scholen is er namelijk ook geen 2e pasdag meer ingepland.

Bezoekadres:
Le Nouveau Chef
De Droogmakerij 29H
1851LX Heiloo

Meer informatie:
T: 085 255 0093
E: info@lenouveauchef.com

Als je niet aanwezig bent geweest op de pasdag zijn er een aantal mogelijkheden:

● Een extra pasdag bijwonen aan het begin van het schooljaar. Dit wordt door een beperkt aantal scholen aangeboden: zie extra pasdagen hierboven.

Wanneer je geen gelegenheid hebt om de kleding te passen adviseren wij je om een pasformulier op te vragen via info@lenouveauchef.com. Geef in deze e-mail duidelijk aan welke opleiding je gaat volgen en op welke school. Omdat onze maten behoorlijk kunnen verschillen van jouw reguliere maat raden wij sterk aan om altijd de maattabel te controleren behorend bij een product.

Controleer of je de juiste school/opleiding hebt aangeklikt in het overzicht, een aantal opleidingen komen namelijk voor op meerdere scholen.

De wachtwoorden bestaan uit hoofdletters en leestekens waar snel een fout mee is gemaakt. Typ eventueel eerst het wachtwoord in een tekstverwerkingsprogramma (bijv. Word) en kopieer het vervolgens in het wachtwoord veld.

Uit onze ervaring blijkt dat dit vaak een oorzaak is van de instellingen in de browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, etc.). Om dit uit te sluiten raden wij aan om de bestelling via een andere browser of device te plaatsen, dit lost vaak het probleem op. De bestelling kan ook geplaatst worden met een tablet of mobiel.

Mocht de website erg traag zijn, raden wij aan het in de ochtend nogmaals te proberen. In de middag en het begin van de avond ontvangen wij de meeste bezoekers op de website.

Bestellingen die minimaal 5 weken voor het begin van het schooljaar zijn geplaatst worden (onder voorbehoud) voor de eerste schooldag geleverd. Mocht je later bestellen proberen wij dit ook, echter kunnen wij dan geen garanties meer geven. Houdt bij producten die worden gepersonaliseerd (borduring/vermaakt naar korte mouw) rekening met een levertijd van ongeveer 3 weken.

Je ontvangt na het afrekenen een orderbevestiging per e-mail. Wanneer de order is verwerkt ontvang je van ons de (al betaalde) factuur per e-mail en een mail met de DHL track- & trace link. Volg de link om te controleren of de zending ons magazijn heeft verlaten en wanneer je in dat geval de zending kunt verwachten.

Je kunt je bestelling of een gedeelte hiervan gratis retourneren. Klik op de link en volg de omschreven instructies: https://www.lenouveauchef.com/retouromruilen/

Bij het afrekenen van de bestellingen kan in het veld ‘opmerking’ een notitie worden toegevoegd. Geef bijvoorbeeld aan in welke periode je afwezig bent en er geen levering kan plaatsvinden. Mocht je het afleveradres achteraf willen wijzigen, geef dan het bestelnummer en nieuwe afleveradres door aan info@lenouveauchef.com. Indien mogelijk zullen wij de aanpassingen doorvoeren.

De factuur welke je (per e-mail) van ons ontvangt is al voldaan, en is enkel voor jouw administratie.

Wij verzorgen geen betalingsregelingen voor studenten. Neem hiervoor contact op met de (zorg)coördinator van jouw school/opleiding of de organisatie die jou begeleidt. Zij kunnen vervolgens contact met ons opnemen.

De artikelen die wij de studenten aanbieden zijn tegen een gereduceerd tarief. De kosten die wij berekenen zijn noodzakelijk om deze service te kunnen blijven bieden en dekken de kosten die wij maken voor het verwerken en verzenden van de bestellingen.

Wanneer je bij ons op kantoor komt passen (op donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur) kan de bestelling niet direct worden afgerekend en meegenomen. Dit proces gaat namelijk buiten onze showroom om. Het pakket dient online besteld en afgerekend te worden, waarna wij het verzenden naar het opgegeven bezorgadres. Wel is het raadzaam om de kleding te passen om retouren en vertraging te voorkomen.

Onze orderbevestigingen, facturen en track- & trace mails worden automatisch gegenereerd. Het kan zijn dat jouw mailprovider de e-mails ziet als spam. In dat geval worden deze in de spamfolder van de mailbox geplaatst. Mocht je de e-mails daar niet kunnen vinden kun je deze per e-mail opvragen via info@lenouveauchef.com. Wij hebben hiervoor onderstaande gegevens nodig:

● Bestelnummer en/of datum bestelling
● Naam van jouw school en opleiding
● Contactgegevens (contactpersoon, factuur en/of afleveradres)

Natuurlijk is het mogelijk om andere Le Nouveau Chef producten te bestellen voor bijvoorbeeld je stage of werk. Op school ben je meestal verplicht het standaardpakket te dragen, maar dit kun je eventueel navragen bij jouw opleidingscoördinator.

Het wachtwoord dat je gebruikt voor het inloggen op de schoolpagina is tevens een kortingscode van 15%* op ons assortiment. Deze kan worden geactiveerd in de winkelwagen.

*niet geldig op schoenen, Sale, school- en serviceproducten

De velden bedrijfsnaam en btw nummer mag je als student openlaten. Deze zijn bestemd voor onze zakelijke klanten.