LNC hofleverancier ‘Mastercooks Belgium’

Le Nouveau Chef is sinds kort de trotse officiële partner van de Belgische Meesterkoks. Tijdens de ‘Refreshing Monday’ bijeenkomst bij de BMW brandstore in Brussel werden de eerste exemplaren van de speciale ‘Mastercooks of Belgium’ jackets uitgedeeld aan de leden. Voorzitter Frank Fol beschrijft de leden en organisatie als volgt:

“De Meesterkoks van België zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst. Zij bezorgen elke dag duizenden mensen onvergetelijke smaakbelevingen. Als voorzitter is het een plezier om zulke groep talenten te mogen begeleiden. Maar ook de overheid zou met meer respect naar deze vakmensen mogen kijken. Deze top-chefs bezorgen ons land in het buitenland een sterk imago. Van dit positief imago blijft bij onze eigen federale regering niet veel over… Nu is het moment voor alle betrokken partijen om een sterk toekomstproject te lanceren!”

Meesterkoks Belgie

Naast de Meesterkoks van België, is Le Nouveau Chef ook al partner van andere Europese organisaties zoals o.a. Gilde van Meesterkoks, SVH, JRE EUROPA en Euro-Toques Nederland

Meer over de Belgische Meesterkoks

(bron en foto’s www.mastercooks.be)

 

 

Raymond Weijers