Wie zijn wij

Le Nouveau Chef. Suits you.

Passionate, personal en fashionable. Dat is waar Le Nouveau Chef voor staat. Stoer gesneden met een geweldige pasvorm. Een tweede huid: mooi en comfortabel. Van de hoogste kwaliteit met oog voor duurzaamheid. Gepassioneerd en betrokken creëren wij al sinds 1986 horecakleding die perfect bij jou past.

Passionate

Wij geven alles. Altijd. Zo gepassioneerd als topkoks in de keuken staan, zo bevlogen ontwerpen en produceren wij onze horecakleding. Le Nouveau Chef gelooft dat het allerbeste resultaat alleen kan worden bereikt als je iets doet vanuit het hart. Met emotie. Daarbij hebben wij slechts één missie: horecaondernemers en hun medewerkers in staat stellen het beste uit zichzelf te halen met de allerbeste en mooiste kleding.

Personal

Wat in 1986 begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste merken in de hotel-, restaurant- en cateringbranche. Maar één ding is door de jaren niet veranderd, en dat is onze warme, persoonlijke aandacht. Voor onze ‘eigen’ familie, maar zeker ook voor onze klanten, waarmee we altijd een duurzame, langdurige relatie willen opbouwen. Gebaseerd op wederzijds respect. Want alleen zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen en tegelijkertijd de best denkbare service leveren.

Fashionable

Le Nouveau Chef combineert fashion met functionaliteit. Wij ontwerpen horecakleding waarin je lekker kan bewegen én waarin je er ook nog eens geweldig uitziet. Stoer of elegant gesneden met een geweldige pasvorm. Mooi en comfortabel. En dat ook nog eens van een superieure kwaliteit met oog voor duurzaamheid. Door te werken met BIO, Fairtrade of gerecyclede stoffen bijvoorbeeld, samenkomend in de Green Choice Collection. Noem ons een fashionable kitchen- and servicewearlabel. Origineel, innovatief en creatief.

Referenties

Wij leveren met trots een groot aantal internationaal gerenommeerde chefs en hun personeel o.a. Jonnie Boer (*** Restaurant De Librije), Andreas Caminada (*** Restaurant Schauenstein Schloss Restaurant Hotel), Christian Bau (*** Victor’s Gourmet Restaurant Schloss Berg) en talent zoals Thijs Meliefste (Restaurant Meliefste) en Joshua Jaring (* Restaurant Ratatouille Food & Wine). Tevens leveren wij ook vele andere restaurants in heel Europa, evenals hotels , cateringbedrijven en leasemaatschappijen.

Specials

Op onze website treft u ons standaard assortiment aan welke direct via de webshop is te bestellen. Kunt u hieruit geen keuze maken dan zijn wij u graag van dienst met een persoonlijk advies. Voor grote aantallen maken wij graag een speciale offerte. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sergio Herman over Le Nouveau Chef