Gratis retourneren

Retourneren vanuit Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is altijd gratis indien het retour wordt aangemeld in onze retourportal en binnen 14 dagen vanaf het moment van levering wordt geretourneerd. Binnen deze termijn mag het artikel worden bekeken, beoordeeld en/of gepast, tenzij anders vermeld. Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer dit niet het geval is verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om hier melding van te maken.

RETOURPROCEDURE

  1. Vul het retourformulier volledig in
  2. Maak via onze retourportal een retourlabel aan
  3. Vul uw postcode en track-and-trace code (beginnend met JVGL of 0516) in. Deze is te vinden op het verzendlabel op de doos of in de bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen.
  4. Print het retourlabel en bevestig deze op de doos
  5. Voeg het volledig ingevulde retourformulier toe aan de doos
  6. Stuur het pakket binnen 14 dagen gratis retour naar Le Nouveau Chef:

LE NOUVEAU CHEF
De Droogmakerij 29H
1851 LX Heiloo


GRATIS RETOUR STUREN

Retourneren is uitsluitend gratis indien het pakket via onze retourportal wordt aangemeld. Mocht het pakket op een andere manier worden terug gestuurd kunnen de eigen gemaakte kosten niet verhaald worden op Le Nouveau Chef. U kunt een artikel retourneren/ruilen indien:

 • Het artikel binnen 14 dagen wordt geretourneerd
 • Het artikel niet gebruikt of gewassen is
 • Wij het artikel ontvangen in de originele staat en in de fabrieksverpakking
 • Artikelen niet zijn gepersonaliseerd
 • Het retourformulier meegestuurd wordt


UITZONDERINGEN

Artikelen die zijn gepersonaliseerd (borduringen/bedrukkingen/aanpassingen aan het model) kunnen helaas niet worden geretourneerd/omgeruild, tenzij er sprake is van een productiefout. Daarnaast worden gefactureerde vracht- en handelingskosten niet gecrediteerd bij een gedeeltelijke retourzending, alsmede de extra kosten die door een klant worden gemaakt voor het retourneren.


VRAGEN?

Het team van Le Nouveau Chef helpt je graag bij vragen en/of onduidelijkheden. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer+31 (0)72 533 59 00 (bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00) of via e-mail info@lenouveauchef.com.