Win een Xperience Deluxe!

Deze maand introduceren wij onze nieuwste koksbuis in de Executive collectie: De Xperience Deluxe. Deze buis is het resultaat van 2 jaar productontwikkeling op het gebied van pasvorm en afwerking. Het resultaat  is een zeer luxe slim fit gesneden koksbuis met slanke mouwen, gemaakt van het fijnste 100% Egyptisch katoen met anti-kreuk finish. Het model heeft een blinde middensluiting met zeer hoogwaardige drukknopen en is afgewerkt met een grijze bies op de sluiting, het borstzakje en de manchetten.  Aan de binnenzijde is de buis volledig schoon geconfectioneerd waardoor een zeer exclusieve look and feel wordt gecreëerd.  Vanzelfsprekend wordt dit topmodel geleverd in een luxe cadeauverpakking.

Via Facebook maak je deze maand kans op een Xperience Deluxe, like onze pagina of deel het Xperience Deluxe bericht op de pagina!

Kenmerken:

100% Egyptisch katoen Xperience Deluxe
Anti-kreuk finish
Grijze bies op sluiting, borstzakje en manchetten
Geleverd in luxe cadeauverpakking
Lange mouw
Blinde sluiting met drukknopen
Borstzakje
Pennenzakje op linkermouw
Machinewas tot 60 ºC.
Maatvoering:  XS – 4XL

Stof eigenschappen 100% Egyptisch katoen:

Duurzaam – licht – Blue Sign Label (geweven met respect voor mens en milieu) – easy care – anti-kreuk finish – soepel vallend  – zeer zacht en comfortabel – snel drogend.

 

 

Raymond Weijers